Mail: info@andrezwart.nl

Info@andrezwart.nl

Home Pro-djbooth snoezel producten Projects Contact

Copyright © 2016  André Zwart

Kantoor

André Zwart

Heliconweg 33c

8913 ES Leeuwarden

T: +31641042003

Werkplaats

André Zwart

Blokhuisplein 40

8911 BL Leeuwarden

T: +31641042003

Spelen met licht, spelen met vormen


Het basisconcept van snoezelen kan doordacht doch eenvoudig uitgebreid en uitgebouwd worden door het gebruik van specifieke en additionele snoezel- en aangepaste speelmaterialen alsmede bijbehorend meubilair.

Om de optimale sfeer en omgeving te creëren past Handico veelal specifieke lichteffecten en kleurrijke vormen toe ter verhoging van de visuele, auditieve en tactiele aspecten.

 Het inzetten van kleurrijke lichten zoals fluoline, spiegeleffecten, aangepast meubilair zoals klapbanken en hoekwanden en elektronische producten met hoge zintuiglijke effecten zoals muziekmatten en lichtwanden.

Informeer naar de mogelijkheden en durf de combinatie aan van snoezelen met actieve licht- en vormeffecten in verschillende kleuren.

Compleet ingericht naar (uw) wens Voor elk specifiek probleem, is een oplossing door middel van varianten en/of combinaties.

Door het inzetten van "actieve" producten zoals lichteffekten, fluostaven, gekleurde looplichtslang, waterbellenkolom, geluidenorgel, dieptespiegel en licht- en geluidsvloer alsmede het plaatsen van spiegels en speelvormen zoals rollen, ballen en een ballenbad kan een snoezelruimte ingericht cq. veranderd worden tot een interactieve ruimte.

De keuze welke "activiteit" aan te bieden en het bepalen van kleurgebruik en combinaties moet het evenwicht brengen tussen activering en ontspanning

André Zwart

Actief Snoezelen en Softplay